zondag 10 augustus 2014

Zandzakken voor de deur.


When it rains its pours is van toepassing op dit gedeelte van het land.
In de late namiddag waren we net op de kamer toen het letterlijk "Oude Wijven"begon te regenen. Nu begrijpen we ook waarom al het hotel hoger ligt dan de straat. Het duurde een uur of twee en net toen we wilden gaan eten werd het droog. De straten stonden hier en daar blank en voor sommige deuren lagen zandzakken en dat zo ongeveer elke dag. Thunderstorms horen er hier gewoon bij en niks geen code rood. Na het eten,bij Stickey Fingers, zijn we nog even rondgelopen. Uiteindelijk kwamen we bij de pier. Het is best wel vreemd dat het om negen uur al donker is en dus was het een walk in the dark.

Vanmorgen waren we er vroeg bij. We wilden de ergste hitte voor zijn en zijn op ons gemakje naar het Calhoun House gewandeld. Dit is een "museum"dat in particuliere handen is. De inrichting is kostbaar maar vooral bizar. Het staat tjokvol met allerlei spullen en de eigenaar leeft gewoon in dit gebeuren.Niet te geloven dat mensen echt eten en drinken van kostbaar antiek Tiffany of dat de honden in honderden jaren oude stoelen liggen ondergedekt met een deken vanwege de airco.


Daarna zijn we langs de waterkant terug gelopen en was het tijd voor een douche en weer hadden we de waszak vol. Het is hier ongelofelijk heet en vooral vochtig. We zitten nu klaar om nog eens naar de Ierse pub te gaan en te genieten van de live muziek. O Paddy Boy klinkt in het echt toch heel anders.

Morgenvroeg gaan we verder en keren we terug naar Georgia om Turtles te redden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten