donderdag 14 augustus 2014

St. Augustine.

Eindelijk weer tijd om achter het toetsenbord te kruipen.
Vanuit Charleston reden we zo Ripleys binnen. Een echt rariteiten kabinet. Zeemeerminnen,koeien met twee koppen, je kunt het zo gek niet bedenken en of het echt is? Tja het hele gebeuren heet niet voor niet Ripleys believe it or not. 's Avonds was het diner bij de Colombiaan die eigenlijk een Italiaan bleek te zijn van afkomst. Er gloort hoop voor ons. Volgens de man was het reuze makkelijk om een Green Card te krijgen dus wie weet voor de toekomst.
Na nog een wandeling door stadje keerden we terug in ons "kasteel". Het gebouw zelf is net een kasteenl en we hadden een echte kasteel kamer. Groot en  voorzien van alle luxe. hier konden we zonder zorgen twee dagen doorbrengen.

De tweede dag waren de Red Trains ons transport. Alhoewel dit niet vlekkeloos verliep hebben we toch de hele stad gezien. Eerst het fort. Leuk om te zien maar zelfs binnen in de meter dikke muren was het ongelofelijk heet.
Daarna was het tijd om voor Lois een nieuwe universiteit uit te zoeken en het is gelukt. Recht tegenover ons hotel ligt de Flager University. Niet te geloven wat we daar zagen. Het was net Harrie Potters School en nog echt in gebruik.we besloten de avond met een etentje Bij Santa Maria. Lekker maar het restaurant zelf  dreigde in de zee te kieperen. Enfin we hebben het overleefd en gaan nu naar Daytona. Winkelen voor de dames en Racen en Hooters voor de heren.

Vanavond plaats ik de foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten