maandag 11 augustus 2014

Turtle rescue.

Vanmorgen was het afscheid nemen van Charleston. Het was een leuk bezoek en eigenlijk te kort om alles te zien maar wat in het vat zit verzuurd niet.
Als eerste kregen we al alarmerende berichten op ons bordje. Floodings voorspeld voor de stad en speciaal waar wij zaten. De combinatie van veel regen,slechte riolering en springtij bedreigen de kust van South Carolina. We konden echter zonder problemen vertrekken en rond een uur of een waren we aan het rescue center.

 De schildpadden die hier in het "ziekenhuis" liggen zijn allemaal slachtoffer van ons gedrag. Schilden kapotgeslagen door de schroeven van jachten,afgerukte poten idem. Ingeslikte vishaken en snoeren verwoesten de darmen van deze dieren. Ze worden weer zo goed als mogelijk opgelapt maar toch iets om over na te denken.

Daarna was het tijd om het hotel op te zoeken. Helaas waren de kamers nog niet klaar maar een uurtje mensen kijken in de lobby is zo voorbij en het wachtten loonde de moeite. Grote en schone kamer wat wil je nog meer. morgen gaan we weer de grens van Florida over. De dagen vliegen voorbij helaas.

Tot morgen.

De foto's staan onder dag negen Charleston.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten