maandag 4 augustus 2014

Tja zondag.

Ook hier in het o zo toeristische zijn veel dingen maar beperkt open op zondag.
De plannan waren dan ook een halve dag in het Hertage Center door te brengen. Een soort Litlle House on thePrairie gebeuren.
Vol goede moed zochten we eerst een Walmart op. De wondere wereld van de Walmart. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze verkopen het tot en met levende have.
Na de benodigde spulletjes gekocht te hebben togen we richting Largo. Daar aangekomen was het al verdacht leeg op de parkeerplaats. De hele boel zat nog op slot en het duurde nog een uur voor we naar binnen konden.

De oude wijzen van tribe hadden even een overlegje bij de Vredespijpboom. We kwamen samen tot de conclusie dat en het wachten en dan nog een paar uur door de verzengde hitte lopen niet zo goed voor onze complexie en humeur zou zijn. Met de wijsheid van many moons past besloten we naar ons heerlijk gekoelde hotel te verkassen. Dus fluks naar de mannekes en met the old Fargo Wells car naar Clearwater,

De kamers waren klaar en na een verfrissende douche trokken de dames richting Starbucks,de buurman van ons hotel.

Rond een uur of viet barstte de beloofde thunderstorm los. Het kan hier ook aardig te keer gaan.
 Half zeven was dinnertijd, de lucht was opgeklaard en de Bracker Barrel lokte met heerlijke geuren. Na het eten nog een poosje op de veranda in de zalige schommelstoelen gezeten.
Een rustige en ontspannen dagje. Heerlijk.

Tot morgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten