woensdag 6 augustus 2014

Atlanta en Coca Cola.

Poe poe het was een lange zit vanmorgen maar eindelijk doken de wolkenkrabbers van Atlanta op aan de einder.
Ralph loodste ons very cool door de "hel van Atlanta" en rond de middag waren we bij het hotel. De kamer was klaar en we konden zo intrekken. Nou ja zo, onze slaven moesten uiteraard de koffers naar boven sjouwen.
Snel even iets gedronken en op naar het Coca Cola museum. Museum doet eigenlijk geen recht aan het gebeuren,het is meer een belevenis. Kleuren,geuren,shows en vooral veel reclame.De proeverij aan het einde van de tour is iets heel aparts. Tientallen soorten drinken uit diverse continenten kunnen er geproefd worden. Bijna allemaal mierzoet en caloriebommen tot en met. Wel leuk op zicht maar het probleem is ontsnappen aan de vloer.Je staat letterlijk en figuurlijk aan de grond vast. Er wordt zoveel geknoeid en alhoewel er de hele dag een man op een schoonmaakwagen rondtoert is er geen houden aan.
Er stonden veel dingen uit het verleden van Coco Cola en uiteraard waren de moderne dingen te koop in de winkel. Lois heeft zichzelf weer voorzien van super cool stuff.



Om vijf uur was de pret over en keerden we hotelwaarts. We gaan ons klaar maken voor een etentje bij de Koreaan en als we het overleven zien we elkaar morgen weer.


De foto's staan onder dag  zes, Atlanta

Geen opmerkingen:

Een reactie posten